tiistai 12. toukokuuta 2009

Tokokisoissa


Kävimme tosiaan yrittämässä tokoilua Forssan iltakisoissa Geen kanssa. Ihan liian hiljainen laji meille kummallekin, ei muka saisi haukkua ja kaikki ihmisetkin puhuvat vaan kuiskimalla?!
Agilitykisoissa on kyllä aina niin paljon kotoisampi olo.

Edellispäivän epävirallisen kisan perusteella osasin odottaa jotain varsin riehakasta, joten nyt en tehnyt enää sitä virhettä että olisin yhtään viritellyt koiraa saati sitten jättänyt sille palkkaa autoon esiin.
Greco oli siis ihan hullu maanantain tokocupissa, muo vaan nauratti mutta tuomaria ei liioin...
Ääntä lähti enemmän kun hakumetsällä ja agilityssä yhteensä, liikkeet sujui melko hiljaisesti, mut kaikki väliajat perusasennossa, huh. Siis todellinen arviointivirhe multa, en olisi ollenkaan osannut ajatella noin hurjaa kuumenemista.

No, kyllä G Forssassakin osasi haukkua, mutta paljon paljon vähemmän. Meidän yksilöliikkeet alkoi vähän huonosti, jotenkin ihan pihalla sekä koira että minä. Seuruu oli kaukana Geen normisuorituksesta :/ Loput liikkeet sujuivat vähän paremmin, mutta sellaisia huolimattomuuksia mitkä paljastavat meidän liian vähäisen treenaamattomuuden tuli esim. kaukoissa ja luoksetulossa. Luoksetulo oli muuten hyvä, mutta istumassa odotellessa G olikin vajonnut maahan.
Pisteitä tuli 156, paperilla liikkeet näyttivät siis ihan hyvältä koska nouto nollaantui varastamisen takia. Pikkukisat toivat meille vielä toisen sijan :)

Ei kommentteja: