maanantai 25. toukokuuta 2009

Pikkuturnee

Helatorstaina ja sitä seuraavana viikonloppuna oli kisoja varsin mukavasti tarjolla, Kerkon kanssa suunnattiin Kokkolaan, Vaasaan ja Tampereelle.
Mikään menestyksekäs reissu ei ollut, mutta tulipahan samalla käytyä Pietarsaaressa mummolassa ja ihan mukavaa meillä kuitenkin oli.

Kokkolassa startattiin torstaina kaksi rataa. Ekalla radalla tippui ensimmäinen rima.
G tiputtelee rimoja niin harvoin, että silloin kun sellainen tulee alas niin se taitaa aina vähän säihkätää. Seuraavat esteet menivätkin sitten tosi tahmaisesti mutta loppua päin parani, ja A:n kontakti oli ihan tosi hieno. Juoksin edellä ja seuraavalle putkelle päästessäni katsoin G:tä voidakseni käskeä sen alas, niin siellähän se jo napotti aivan oikeassa paikassa. Joskus näinkin :)
Puomi ei näin sujuvasti sujunut, mutta alas kuitenkin tultiin ja siinä tovi seisoskeltiin. Maalissa tuloksella 5 ja reilu sekunti yliaikaa.

Toinen rata oli ihan sujuva nolla, parilla ihan huippukäännöksellä. A ei ollut ekan radan veroinen, mutta ihan ok. Puomia ei radalla ollutkaan. Kokkolassa oli kuitenkin aivan huima taso ja meidän perussujuvalla nollalla pääsi jälleen sinne kympin tietämille, sija 9 kirjattiin meidän kirjaan.

Perjantaina Vaasassa pari hyllyä, ihan mun huolimattomuusvirheitä. Lisäksi ekalla radalla puomin ylösmeno, taas vaihteeksi...

Sunnutaina Tampereella. Ensimmäinen rata huono ja löysä, yksi hyppy väärinpäin.
Toinen rata hyppäri, ihan sujuva ja mukava, harmi vain että menin kaatumaan kesken radan. Kerkkis tuli toki katsomaan että mitä tein siellä maassa, kieltoa ei saatu mutta aikaa tietty kului. Jatkoin loppuun naurua pidätellen ja tulos oli 0 sija 13.

Ei kommentteja: