perjantai 16. lokakuuta 2009

Olemme nykyään toisaalla.

perjantai 29. toukokuuta 2009

Epätoivoinen yritys taas päivitellä blogia... Muutama mennyt juttu on nyt listattu ihan uutismuodossa, mutta vielä pitäisi ainakin kuvia, tuloksia ja jotain juttuja Safin pentusista laitella.

Tekisi mieli muuttaa tämä ihan treeniblogiksi, voisi olla varsin hyödyllistä. Nyt kun olen taas lipsahtanut tälläiseen "luetellaan tulokset"-moodiin.

Treenattu kuitenkin ollaan, ja kokeiltu uutena lajina paimmenusta pariin otteeseen. Ihan huippuhauskaa! Jotain kuvia voisin ainakin laittaa.

maanantai 25. toukokuuta 2009

Pikkuturnee

Helatorstaina ja sitä seuraavana viikonloppuna oli kisoja varsin mukavasti tarjolla, Kerkon kanssa suunnattiin Kokkolaan, Vaasaan ja Tampereelle.
Mikään menestyksekäs reissu ei ollut, mutta tulipahan samalla käytyä Pietarsaaressa mummolassa ja ihan mukavaa meillä kuitenkin oli.

Kokkolassa startattiin torstaina kaksi rataa. Ekalla radalla tippui ensimmäinen rima.
G tiputtelee rimoja niin harvoin, että silloin kun sellainen tulee alas niin se taitaa aina vähän säihkätää. Seuraavat esteet menivätkin sitten tosi tahmaisesti mutta loppua päin parani, ja A:n kontakti oli ihan tosi hieno. Juoksin edellä ja seuraavalle putkelle päästessäni katsoin G:tä voidakseni käskeä sen alas, niin siellähän se jo napotti aivan oikeassa paikassa. Joskus näinkin :)
Puomi ei näin sujuvasti sujunut, mutta alas kuitenkin tultiin ja siinä tovi seisoskeltiin. Maalissa tuloksella 5 ja reilu sekunti yliaikaa.

Toinen rata oli ihan sujuva nolla, parilla ihan huippukäännöksellä. A ei ollut ekan radan veroinen, mutta ihan ok. Puomia ei radalla ollutkaan. Kokkolassa oli kuitenkin aivan huima taso ja meidän perussujuvalla nollalla pääsi jälleen sinne kympin tietämille, sija 9 kirjattiin meidän kirjaan.

Perjantaina Vaasassa pari hyllyä, ihan mun huolimattomuusvirheitä. Lisäksi ekalla radalla puomin ylösmeno, taas vaihteeksi...

Sunnutaina Tampereella. Ensimmäinen rata huono ja löysä, yksi hyppy väärinpäin.
Toinen rata hyppäri, ihan sujuva ja mukava, harmi vain että menin kaatumaan kesken radan. Kerkkis tuli toki katsomaan että mitä tein siellä maassa, kieltoa ei saatu mutta aikaa tietty kului. Jatkoin loppuun naurua pidätellen ja tulos oli 0 sija 13.

tiistai 12. toukokuuta 2009

Tokokisoissa


Kävimme tosiaan yrittämässä tokoilua Forssan iltakisoissa Geen kanssa. Ihan liian hiljainen laji meille kummallekin, ei muka saisi haukkua ja kaikki ihmisetkin puhuvat vaan kuiskimalla?!
Agilitykisoissa on kyllä aina niin paljon kotoisampi olo.

Edellispäivän epävirallisen kisan perusteella osasin odottaa jotain varsin riehakasta, joten nyt en tehnyt enää sitä virhettä että olisin yhtään viritellyt koiraa saati sitten jättänyt sille palkkaa autoon esiin.
Greco oli siis ihan hullu maanantain tokocupissa, muo vaan nauratti mutta tuomaria ei liioin...
Ääntä lähti enemmän kun hakumetsällä ja agilityssä yhteensä, liikkeet sujui melko hiljaisesti, mut kaikki väliajat perusasennossa, huh. Siis todellinen arviointivirhe multa, en olisi ollenkaan osannut ajatella noin hurjaa kuumenemista.

No, kyllä G Forssassakin osasi haukkua, mutta paljon paljon vähemmän. Meidän yksilöliikkeet alkoi vähän huonosti, jotenkin ihan pihalla sekä koira että minä. Seuruu oli kaukana Geen normisuorituksesta :/ Loput liikkeet sujuivat vähän paremmin, mutta sellaisia huolimattomuuksia mitkä paljastavat meidän liian vähäisen treenaamattomuuden tuli esim. kaukoissa ja luoksetulossa. Luoksetulo oli muuten hyvä, mutta istumassa odotellessa G olikin vajonnut maahan.
Pisteitä tuli 156, paperilla liikkeet näyttivät siis ihan hyvältä koska nouto nollaantui varastamisen takia. Pikkukisat toivat meille vielä toisen sijan :)

lauantai 9. toukokuuta 2009

Järvenpäässä kisaamassa

Kävimme matkalla Kaarinasta Lahteen KATin kisoissa Järvenpäässä. Mulla oli kontaktitreenit mielessä, ja ne saatiinkin hyvin tehtyä!
Molemmilla radoilla oli kaikki kontaktit, A oli suht ok, keinu sellainen meidän normaali ja puomin alastulo superhidas. Maltoin mieleni ja odotin useita sekunteja että G laskeutuu oikeaan paikkaan josta sitten kehut ja matkaan.
Radan jälkeen oli kuitenkin tosi hyvä fiilis että olin malttanut kontaktit tehdä niin kuin ne pitäisi aina suorittaa.

Tuplanolla, sijat 5 ja 12 :)

perjantai 8. toukokuuta 2009

Heinolan kisat 3.5

Teimme Grecon kanssa sunnuntaina 2 nollarataa sijoituksin 1. ja 2. ja voitimme Salpausselän kennelpiirin mestaruuden :) Toissavuoden pronssi ja viime vuoden hopea saivat näin mukavan jatkeen.

Päivä oli kyllä ihan huippu, VAUn mahtava porukka ja hyvät tulokset. Radat eivät ehkä mitään kauneinta katseltavaa olleet, mutta ihan tyytyväinen olen että saimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan tehtyä nollat vaikka väkisin.
Hyppäri oli kuitenkin agirataa parempi, teimme melkein (heh...) elämämme ensimmäisen supermiinuksenkin. Belpag Säde oli meitä jonkin verran nopeampi, mutta samalla sekuntilla sekin :)

Illalla juoksin vielä VAUn joukkueessa irlanninsetteri Elmon kanssa, rata päättyi kyllä hyllyyn mutta mukavasti meni muuten.

lauantai 2. toukokuuta 2009

Cavaliererkkari

Gibson lieroerkkarissa suurehkossa nuorten luokassa ERI4 :) Ei ollenkaan hullummin, Kipin turkki on nyt aika kaamean näköinen. Gib osallistui myös Babbler's BIS2-kasvattajaryhmään. Onnittelut Ilpolle ja kiitos taas Kiipun esittämisestä!

perjantai 1. toukokuuta 2009

Vappukisat

Kisattiin vappu TSAUn kisoissa, pari rataa aikamoisessa auringonpaisteessa :)

Eka rata oli nolla, tarkoituksena oli vaan tehdä huolelliset kontaktit joten oli harmi ettei puomia ollut radalla. A kuitenkin löytyi, se oli hitaahko mutta ok. Ei mikään ihmeellinen rata, sijoituskin oli vasta 14.
Toisella radalla G tuli A:lta läpi joten hyllytin ja otimme sen uudestaan.
Oma vika, kun viime kisoissa olen sitä usein päästellyt aivan liian aikaisin. Päätin kuitenkin että nyt otetaan nollatoleranssi kontaktien suhteen, ja yritän tämän mahdollisimman hyvin pitää.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Liettuan voittaja



Safi aloitti näyttelyvuotensa Vilnassa kahdessa näyttelyssä. Vuosi alkoi mukavasti kun Safi oli molemmissa näyttelyissä ROP kera sertin ja cacibin ja sai lisäksi tittelit Liettuan voittaja 2009 ja Liettuan muotovalio.

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

2x näyttely

Gibson vieraili Tallinnassa kahdessa näyttelyssä, lauantaina KV-näyttelyssä tuloksena JUN ERI2 ja tämänpäiväisessä erikoisnäyttelyssä JUN ERI3 ja PU3 :)

lauantai 14. helmikuuta 2009

Pentuja!

Ensimmäiset Safin jälkeläiset ovat syntyneet :) Katso lisää kennel Mustanaamion sivuilta.

tiistai 6. tammikuuta 2009