torstai 11. joulukuuta 2008

Vuoden viimeiset liidot

Viime kisoissa määrä on kyllä korvannut laadun...

Omissa kisoissa teimme 3 enemmän tai vähemmän onnistunutta rataa. Ensimmäinen rata meni ihan pieleen, montaa estettä ei tehty oikeassa järjestyksessä. No, tulipahan tehtyä kontakteja pari ylimääräistäkin kertaa :)
Toinen rata oli jo parempi, yhden takaakierron ohjasin väärin ja Greco tuli välistä. En enää korjannut virhettä koska muuten meni varsin mukavasti.
Kolmannella radalla väännettiin sitten pakkonolla, nyt on sentään SM-nollat kasassa.

Kisaviikonlopun saimme Grecon kanssa nauttia ihanan Hotti-borderin seurassa, sunnuntaina pääsimme Hotin kanssa radallekin!
Tuloksina kaksi hylkyä, ei ihan ollut ohjaajalla homma hanskassa.. :)

Purinan kisat marraskuun lopussa olivat lähes kopio edellämainituista kisoista. Eka rata tosi huono suoritus, toka parempi (oikeastaan varsin hyvä!) ja kolmas vähän väkisin tehty nolla.
Startattiin isojen luokkien lopussa ja kotona Kaarinassa oltiinkin vasta reilusti maanantain puolella.

Viime sunnuntaina käväistiin lopettamassa kisavuosi TSAUn kisoihin.
Ekassa kisassa otettiin virhe puomin ylösmenolta ja lisäksi yhden putken jälkeen tippui rima, varmaksi en osaa syytä sanoa, mutta veikkaisin aika rajua vedätystä + vinoa lähestymistä hypylle. Ihan kelpo suoritus kuitenkin, parissa kohtaa kaarrokset kyllä pääsivät leviämään, mutta silti rata tuntui sujuvalta.
Tokalla radalla alku levisikin sitten tosi pahasti, ja homma vähän jäi siihen. Lopussa sitten laiskan ohjauksen takia kielto tokavikalta aidalta. Näitä ei pitäisi tulla!!
Tuloksina siis 10 ja 5, olisikohan kolmannelta tullut taas sitten se nolla ;)

Plussaa on se, että vaikka kontaktimme eivät todellakaan ole loistokunnossa niin kisoissa olen silti voinut keskittyä johonkin muuhunkin kuin niihin.
En jaksaisi enää stressata niitä, kun muuten Grecon kanssa on niin mahdottoman rentoa ja mukavaa mennä!

Muuten meillä ei mitään ihmeellistä ohjelmaa ole ollut. Kouluviikoilla ollaan käyty treenailemassa ja lenkkeilemässä Nooran, Sussen, Elinan + koirien (löytyy niin belgiä, collieta, sekarotuista, harjakoiraa, borderterrieriä, corgia kuin perroakin) kanssa.
On aina hauska nähdä kuinka kaikki koirat tulevat hienosti toimeen keskenään!

Ei kommentteja: