keskiviikko 29. lokakuuta 2008

19.10 Hyvinkään kisat

Tulikin vietettyä pitkä päivä Hyvinkään Koiraurheilukeskuksella, mutta mikäs siinä kisaillessa ja katsellessa :)

Aamu starttasi ykkösillä, jossa mun oli tarkoitus kisata kaksi kisaa Senjan kanssa.
Hyppärissä oli pari kohtaa missä vähän arvelin etten saa Senjaa käännettyä kovin hyvin, ja haastetta toi myös se että Senja oli jotenkin tosi (yli)rauhallisen oloinen. Radalla kävi niinkuin arvelinkin, eli yhdessä takaaleikkauksessa en oikein antanut tilaa ja Senja ajautui hypyn ohi. Sen lisäksi en saanut sitä kepeille kuin suuuuren mutkan kautta ja tippuipa vielä rima ja toinen okserista.
Senja taisi satuttaa jalkansa tuohon okserin rimaan, koska ennen toista starttia se ontui :( Meiltä jäi siis kisa kisaamatta.

Illalla oli Grecon rata. Noudatin kiltisti Tapion antamaa valssikieltoa ja suunnittelin radan sen mukaan. Alku oli kerrankin hyvä, G kääntyi tiukasti heti kakkoshypyltä putkeen ja keinukin oli suht ok. Keppien jälkeen meni ohjasin melkein putkeen, mutta kääntyi kuitenkin oikealle hypylle. A:lla olin tosi tyhmä ja kiirehdin itse, ja sen jälkeenkin mentiinkin väärään päähän putkea. Puomin ylösmeno oli tosi hieno ja alasmenokin nopea, mutta G lähti sieltä ilman lupaa. Otin sitten puomin uudestaan, vaikka vaarana olikin että Gee alkaa junnaamaan, mutta hyvin meni.

Ei kommentteja: