keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Uudet sivut julkaistu

Mulla ei valitettavasti toimi Kaarinassa tällä hetkellä netti, joten en pääse päivittelemään vaikka tahtoisinkin.

Tein nyt kuitenkin tämän uuden blogin, vuodatuksen kenkkuilun ja ihan vaihtelunkin vuoksi.
Seuraavaksi pitäisi päivitellä juttua ainakin b-maajoukkueleiristä ja onhan tässä muutakin.

Marraskuussa kisailemme ainakin Grecon kanssa, mutta kovasti tekisi mieli Safikin ilmoittaa.

19.10 Hyvinkään kisat

Tulikin vietettyä pitkä päivä Hyvinkään Koiraurheilukeskuksella, mutta mikäs siinä kisaillessa ja katsellessa :)

Aamu starttasi ykkösillä, jossa mun oli tarkoitus kisata kaksi kisaa Senjan kanssa.
Hyppärissä oli pari kohtaa missä vähän arvelin etten saa Senjaa käännettyä kovin hyvin, ja haastetta toi myös se että Senja oli jotenkin tosi (yli)rauhallisen oloinen. Radalla kävi niinkuin arvelinkin, eli yhdessä takaaleikkauksessa en oikein antanut tilaa ja Senja ajautui hypyn ohi. Sen lisäksi en saanut sitä kepeille kuin suuuuren mutkan kautta ja tippuipa vielä rima ja toinen okserista.
Senja taisi satuttaa jalkansa tuohon okserin rimaan, koska ennen toista starttia se ontui :( Meiltä jäi siis kisa kisaamatta.

Illalla oli Grecon rata. Noudatin kiltisti Tapion antamaa valssikieltoa ja suunnittelin radan sen mukaan. Alku oli kerrankin hyvä, G kääntyi tiukasti heti kakkoshypyltä putkeen ja keinukin oli suht ok. Keppien jälkeen meni ohjasin melkein putkeen, mutta kääntyi kuitenkin oikealle hypylle. A:lla olin tosi tyhmä ja kiirehdin itse, ja sen jälkeenkin mentiinkin väärään päähän putkea. Puomin ylösmeno oli tosi hieno ja alasmenokin nopea, mutta G lähti sieltä ilman lupaa. Otin sitten puomin uudestaan, vaikka vaarana olikin että Gee alkaa junnaamaan, mutta hyvin meni.

lauantai 18. lokakuuta 2008

Triplatreeniä

Gibson pääsi eilen treenailemaan pariin otteeseen agilityä, päivällä tehtiin kotona vähän lankkujuoksua, hyvin sujui. Häiriönä oli Greco huutamassa selän takana ja palkkana namikippo jonkun matkan päässä. Lankku oli n. 5cm korotettuna.
Illemmalla hallilla Sarin ja Jennin kanssa, vähän putkitreeniä.

Greco harkkasi hallilla vaan kontakteja, puomi oli erityisen hyvä useaankin otteeseen!

Senjan kanssa mennään pitkästä aikaa kisoihin sunnuntaina, joten ihan hyvä vähän treenata senkin kanssa :) Senja on ollut Jenninkin kanssa pitkällä tauolla, mutta ihan tosi hyvin meni meidän treenit. Pari kertaa keppien kakkosväliin, mutta sekin hoitui kun lopetin muka auttamisen. Tänään vielä pikkutreeni ja huomenna erittäin hyvillä mielillä kisaamaan.

perjantai 17. lokakuuta 2008

Muutto!

Muutto takkuilevasta vuodatuksesta toivottavasti vähän paremmin toimivaan bloggeriin :)

Muuttopuuhissa ollaan oltu myös tosielämässä noin kuukausi takaperin.
Uuteen asuinpaikkaan Kaarinaan olemme tottuneet hyvin. Kerrostaloelämä on sujunut varsin mukavasti, ja lenkkimaastot ovat hienot. Yksiössäni mulla ei ole ollut koko neljän koplaa yhtä aikaa mukana, joten kokoonpano on ollut vähän vaihteleva. Osa porukasta viettää aikaansa Lahdessa, kuten myös minä aika ajoin.

Agilitytreenipaikkakin meille löytyi ATT:sta, kiitos Minnan avustuksen :) Treenaamme Tapion ryhmässä keskiviikkoisin. Uusi hallikin on tosi hieno, kyllä meidän kelpaa!